Bogen til Far

ÅRETS GAVE PÅ FARS DAG 5. JUNI. 

FORUDBESTIL HER

Dette er BOGEN enhver far skal have. En let læselig, inspirerende, saglig og underholdende introduktion til det liv, der opstår, når to bliver til familie. 

Bogen til Far er oplagt som gave til den kommende far, den nybagte far og som mors gave til manden, når graviditetstesten viser positiv. 

Med Bogen til Far får børnefamilierne en bog, der anerkender far og med afsæt i forskningen giver far et klap på ryggen for at tage sin rolle og ansvar. 

I årtier har familielivet været ført på mors præmisser og samfundets forventning om ligestilling. Men der har manglet noget. Rammen for fars rolle og ansvar. Det leverer Bogen til Far i en tid hvor samfund og omgivelser forventer, at far tager sit ansvar og udfylder sin rolle. 

Bogen til Far introducerer sin læser til at være far på egne præmisser. Bogen har personlige historier fra fædrene Thomas Torp, Andreas Rasch Christensen og bogens hovedforfatter Nick Allentoft. De er suppleret med faglige bidrag fra Sundhedsplejerskerne, Center for Børneliv, Foreningen BABA og flere andre. 

Læs om tillidssnoren, otte ledetråde og den faglighed, der åbenbarer sig i velfærdssystemet. Bogen giver gode råd til søvn, opdragelse, relationer og en verden, der fundamentalt ændrer enhver mands liv for altid, når en lille ny melder sig. Med Bogen til Far kan far gå ind i familielivet tryg ved egen formåen. Ingen siger det er nemt at være far, men med Bogen til Far bliver det med et godt afsæt. 

Eksperterne siger: 

“Spændende, velskrevet og personlig, en slags reflekteret sund fornuft – men også en farrolle, der er rummelig og nærværende og tør stå ved sine erfaringer og holdninger. Og med masser af gode råd fra egen værktøjskasse.”

Per Schultz Jørgensen, mangeårig forsker på børneområdet

“Jeg kan rigtig godt lide det. Den beretter om synspunkter og erfaringer på en dejlig hverdagsagtig måde. Dejligt, at far kommer i fokus som noget andet end mor. “

Professor Niels Egelund, DPU 

“Det er en page turner. Jeg blev fra starten virkelig begejstret; bogen kommer vidt og bredt rundt i far-manegen, tør være klart defineret og så flyder sproget rigtig dejligt.” 

Anette Tvede, Skolelærer i indskolingen 

“Først og fremmest er jeg meget positiv over for bogen. Jeg har læst den som far, pædagog og fagpolitisk aktiv, og er på alle 3 dele blevet klogere, udfordret og godt underholdt undervejs. Jeg føler at mange af de områder som bogen berører taler til mig og bekræfter mig i nogle af de tanker jeg selv har haft som ny far.” 

Kim T. Simonsen, best.medl. BUPL Hovedstaden, pædagog og far