Andre siger

Jeg har samarbejdet med Nick de sidste 8 år og har brugt ham som oplægsholder i undervisningen. Han brænder for at engagere folk i at skabe et bedre samfund, er en fremragende formidler og er i stand til at bygge bro mellem forskning og praksis.

Søren Obed Madsen
Forsker,
Nick er er skarp debattør, en god og kreativ iscenesætter med stort engagement og interesse for velfærdssystemets mange dilemmaer og styringsparadokser. Formår at sætte tingene på spidsen til god inspiration for alle, der arbejder med at skabe forandringer og forbedringer i vores velfærdssystem – kan varmt anbefale Nick 😊

Niels Milo Poulsen
Direktør
Nick Allentoft er en ildsjæl med vidtrækkende viden om velfærdssamfundet og velfærdsstaten – der er nemlig forskel, som han har bevist i bogen Velfærdsillusionen. Han drives af et stort samfundssind og har derfor altid fingeren på pulsen både blandt landets kommunaldirektører og socialt udsatte. Han er en tillidsfuld leder, der både engagerer og opfordrer en til at vokse. Jeg har haft Nick som chefredaktør i to lærerige år på netmediet DenOffentlige.

Freja Eriksen
Redaktør
jeg brugte Nick som sparringspartner i forbindelse med håndtering af medier – bl.a. i forbindelse med TV2 program ”Velfærd til salg”.
Inden optagelserne deltog jeg i medietræning hos Nick, hvilket gjorde mig i stand til at deltage i et interview med Morten Spiegelhauer.
Efter god og grundig træning – følte jeg mig klædt på til opgaven. Udsendelsen blev til Attendo’s fordel. Dette ville aldrig være lykkedes uden råd, vejledning og støtte fra Nick.

Dorte Kofod
Landechef
Nick mestrer overblik, rummer stor viden, er en læsehest og en knokler. Og så kan han vinkle en artikel, så man skærer sig! Jeg har arbejdet sammen med Nick i nogle år om Ledelsesavisen på DenOffentlige.dk – og jeg har lært meget af hans måde at tænke i sammenhænge og i netværk på.

Tina Juul Rasmussen
Redaktør, projektleder mm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *